Rødvine

RØDVINE

BARBERA D'ASTI FURNOT

Drue: 100 % Barbera.

Lagring: Lagret på franske fade i 10 mdr. Alkoholindhold: 14% Vol.

Farve: Rød.

Serveringstemperatur: 18-20 grader C.

God til: Hverdagsvin som er fortrinlig til de fleste kødretter og oste.

 

 

 

MAREJ BARBERA D'ASTI SUPERIORE

Drue: 100 % Barbera.

Denne særlige vin er høstet fra barbera druer som vokser i

San Martino Alfieri zonen og kaldes Marej i den lokale dialekt.

Lagring: 8-10 mdr. i lille fransk barrique på 225 l og tonneau

på 500 l, derefter 6 mdr på flaske.

Smag: Man smager straks lagringen fra fadene.

Farve: Dyb rubinrød.

Alkoholindhold: 14% Vol.

Serveringstemperatur: 18-20 grader C.

Opbevaring: 5-6 år.

God til: Gastronomiske retter, mørkt kød samt ost.

 

 

 

ROERO GIARDIÈT

Drue: 100 % Nebbiolo.

Kongevinen i Roero distriktet ved Cisterna d'Asti.

Lagring: 12 mdr. i egetræsfade og derefter 8 mdr. i flaske.

Farve: Rubinrød.

Smag: Det der kendetegner denne vin er den lange lagring

i egetræsfade der afrunder vinen.

Alkoholindhold: 13.5 % Vol.

Serveringstemperatur: 18-20 grader C.

Opbevaring: 7-10 år

God til:Stegte/grillede kødretter samt vildt.

 

 

Nebbiolo

Drue:100 % Nebbiolo

Lagring: 7 måneder i ståltank

Serveringstemperatur: 16-18 grader C

God til: Bøffer og modnet ost

 

BAG IN BOX 5 l BARBERA D'ASTI

Drue: 100% Barbera.

Lagring: 5 Mdr. på ståltanke.

Alkoholindhold: 13% Vol.

Serveringstemperatur: 18-20 grader C.

God til: Kød, pasta samt ost.

Vedsegaard Gammel Nybyvej 59, 5700 Svendborg tlf 61153245